Вести

U OO SNS STARA PAZOVA U SKLADU SA EPIDEMIJSKIM MERAMA OBELEŽENA KRSNA SLAVA SV. PETKA

U OO SNS Stara Pazova u skladu sa epidemijskim merama obeležena Krsna slava Sv. Petka

Utorak, 27. oktobar 2020 - Kao što tradicija i verski običaj nalaže, danas je u prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stara Pazova obeležena Sv. Petka - Krsna slava Srpske napredne stranke.

U skladu sa poštovanjem mera vezanih za epidemiju virusa COVID-19, rukovodstvo i manji broj članova Opštinskog odbora nego što je to uobičajeno, prisustvovalo je svečanom činu sečenja slavskog kolača, koje je izvršio nadležni sveštenik, starešina staropazovačkog hrama Sv. proroka Ilije, protojerej Srđan Đurđević.

Đorđe Radinović, predsednik OO SNS Stara Pazova je zbog sprečenosti izostao sa svečanog čina, a prisutnom članstvu se sa rečima dobrodošlice i zahalnosti, u njegovo ime, obratio sekretar Opštinskog odbora SNS Stara Pazova i poslanik u Skupštini AP Vojvodine Milan Beara.

Prenevši svim prisutnima lične pozdrave predsednika Opštinskog odbora Đorđa Radinovića, sekretar OO Milan Beara je poželeo da se u ovom Opštinskom odboru Sv. Petka još mnogo godina proslavlja u toploj i svečarskoj atmosferi, sa nadom da će se ubrzo okončati i epidemija, koja je ove godine veliki izazov ukupnom stanovništvu naše zemlje, ali i celom svetu.

U okviru čina lomljenja slavskog kolača, deo kolača preuzeo je, domaćin Krsne slave za sledeću godinu, Vojo Radanović iz Nove Pazove.