Вести

MUŠKARCI ZNAJU KOLIKO ŽENE VREDE - ČESTITKE I RUŽE ZA DAME POVODOM 8. MARTA

Povodom Međunarodnog dana žena 8. marta i ove godine svi Mesni odbori Srpske napredne stranke u Opštini Stara Pazova, za pripadnice lepšeg pola organizovali su podelu prigodnih poklona i cveća u centrima naselja.

Osunčano osmomartovsko jutro bilo je idealna prilika da aktivisti Srpske napredne stranke, svojim dragim sugrađankama čestitaju praznik i da, uz darivanje ružama, kao lep gest pažnje, iskažu i svoje divljenje i zahvalnost na istrajnosti i požrtvovanosti, koju svakodnevno pokazuju kao majke, supruge, bake ili sestre.

I kroz ovaj znak pažnje, u svim mestima staropazovačke Opštine, javno je ukazano na značaj žene kao bitnog činioca, kako porodičnog, tako i društvenog života.

U Opštini Stara Pazova veliki broj pripadnica lepšeg pola je na rukovodećim položajima i funkcijama. Na visokom nivou se poštuje podjednaka zastupljenost i ravnopravnost polova, te sve žene kao i njihove muške kolege, imaju jednaka prava i obaveze kako u okviru sistema lokalne samouprave, tako i u javnim preduzećima i svim drugim ustanovama.