Вести

МУШКАРЦИ ЗНАЈУ КОЛИКО ЖЕНЕ ВРЕДЕ - ЧЕСТИТКЕ И РУЖЕ ЗА ДАМЕ ПОВОДОМ 8. МАРТА

Поводом Међународног дана жена 8. марта и ове године сви Месни одбори Српске напредне странке у Општини Стара Пазова, за припаднице лепшег пола организовали су поделу пригодних поклона и цвећа у центрима насеља.

Осунчано осмомартовско јутро било је идеална прилика да активисти Српске напредне странке, својим драгим суграђанкама честитају празник и да, уз даривање ружама, као леп гест пажње, искажу и своје дивљење и захвалност на истрајности и пожртвованости, коју свакодневно показују као мајке, супруге, баке или сестре.

И кроз овај знак пажње, у свим местима старопазовачке Општине, јавно је указано на значај жене као битног чиниоца, како породичног, тако и друштвеног живота.

У Општини Стара Пазова велики број припадница лепшег пола је на руководећим положајима и функцијама. На високом нивоу се поштује подједнака заступљеност и равноправност полова, те све жене као и њихове мушке колеге, имају једнака права и обавезе како у оквиру система локалне самоуправе, тако и у јавним предузећима и свим другим установама.