Вести

ODABRANI DELEGATI OO SNS STARA PAZOVA ZA PREDSTOJEĆI KONGRES NAJVEĆE STRANKE U SRBIJI

Izbor delegata za Kongres Srpske napredne stranke, koji će biti održan od 21. do 24. oktobra u Beogradu, bio je jedina tačka dnevnog reda Skupštine Opštinskog odbora SNS Stara Pazova održane u petak, 01. oktobra u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi. Skupština je počela intoniranjem državne himne, a pored delegata, odazvao se i veliki broj članova.

„Od 110 delegata Opštinskog odbora, izabrano je 20 za predstojeću Skupštinu stranke. Izbor je održan po svim predviđenim procedurama, Mesni odbori su već ranije predložili svoje kandidate na osnovu veličine mesta i broja članova“, izjavio je prvi čovek staropazovačkih naprednjaka, Đorđe Radinović.

Skupštini u Staroj Pazovi prisustvovao je i Damir Zobenica, potpredsednik Skupštine AP Vojvodine, član predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora SNS. On je rekao da je stranka u izbornom procesu za najavljeni Kongres, tako da se ovakve aktivnosti organizuju po celoj Srbiji.

„Večeras smo prisustvovali jednom od takvih sastanaka Opštinskog odbora ovde u Staroj Pazovi, gde su izabrani delegati za Skupštinu stranke. Takvih delegata u Srbiji će biti 4000 i ponavljam za nepunih mesec dana u Beogradu ćemo imati Kongres stranke. Nakon izbora unutarstranačkih, mi kao stranka se počinjemo pripremati i za izbornu kampanju, za izbore na proleće, bez obzira da li će biti uz predsedničke i beogradske izbore i parlamentarni ili neki drugi. Moram da naglasim da sam veoma zadovoljan stanjem u Opštinskom odboru SNS Stara Pazova i da pohvalim organizaciju same Skupštine, jer za razliku od ostalih vojvođanskih odbora, koji su odžali klasične sastanke, OO Stara Pazova je to organizovao na veličanstven način“, izjavio je ovom prilikom Damir Zobenica.

„Srbija nema boljeg kandidata za predsednika. Ponosni smo što je upravo taj čovek iz naših redova, dobili smo državnika, predsednika koga mi ovde iz Pazove iz sve snage želimo da podržimo na predstojećim izborima, i za predsednika stranke, i za predsednika Republike Srbije. Siguran sam da ćemo kao stranka ostvariti jako dobar rezultat. Za bolji život građana zacrtali smo neke ciljeve koji su jako visoki, ali s obzirom da smo svake godine dobijali sve veću podršku, verujem da ćemo ih i ostvariti“, zaključio je u svom obraćanju prisutnima i izabranim delegatima Opštinskog odbora, za dolazeći Kongres stranke krajem oktobra u Beogradu, predsednik OO SNS Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Prvi oktobarski dan i Skupština, bili su početak kampanje za izbore sledeće godine i za Opštinski odbor, čija je želja da daju punu podršku Aleksandru Vučiću, naglasio je predsednik OO SNS Stara Pazova, Đorđe Radinović.