Вести

ОДАБРАНИ ДЕЛЕГАТИ ОО СНС СТАРА ПАЗОВА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ КОНГРЕС НАЈВЕЋЕ СТРАНКЕ У СРБИЈИ

Избор делегата за Конгрес Српске напредне странке, који ће бити одржан од 21. до 24. октобра у Београду, био је једина тачка дневног реда Скупштине Општинског одбора СНС Стара Пазова одржане у петак, 01. октобра у Позоришној сали у Старој Пазови. Скупштина је почела интонирањем државне химне, а поред делегата, одазвао се и велики број чланова.

„Од 110 делегата Општинског одбора, изабрано је 20 за предстојећу Скупштину странке. Избор је одржан по свим предвиђеним процедурама, Месни одбори су већ раније предложили своје кандидате на основу величине места и броја чланова“, изјавио је први човек старопазовачких напредњака, Ђорђе Радиновић.

Скупштини у Старој Пазови присуствовао је и Дамир Зобеница, потпредседник Скупштине АП Војводине, члан председништва и потпредседник Извршног одбора СНС. Он је рекао да је странка у изборном процесу за најављени Конгрес, тако да се овакве активности организују по целој Србији.

„Вечерас смо присуствовали једном од таквих састанака Општинског одбора овде у Старој Пазови, где су изабрани делегати за Скупштину странке. Таквих делегата у Србији ће бити 4000 и понављам за непуних месец дана у Београду ћемо имати Конгрес странке. Након избора унутарстраначких, ми као странка се почињемо припремати и за изборну кампању, за изборе на пролеће, без обзира да ли ће бити уз председничке и београдске изборе и парламентарни или неки други. Морам да нагласим да сам веома задовољан стањем у Општинском одбору СНС Стара Пазова и да похвалим организацију саме Скупштине, јер за разлику од осталих војвођанских одбора, који су оджали класичне састанке, ОО Стара Пазова је то организовао на величанствен начин“, изјавио је овом приликом Дамир Зобеница.

„Србија нема бољег кандидата за председника. Поносни смо што је управо тај човек из наших редова, добили смо државника, председника кога ми овде из Пазове из све снаге желимо да подржимо на предстојећим изборима, и за председника странке, и за председника Републике Србије. Сигуран сам да ћемо као странка остварити јако добар резултат. За бољи живот грађана зацртали смо неке циљеве који су јако високи, али с обзиром да смо сваке године добијали све већу подршку, верујем да ћемо их и остварити“, закључио је у свом обраћању присутнима и изабраним делегатима Општинског одбора, за долазећи Конгрес странке крајем октобра у Београду, председник ОО СНС Стара Пазова, Ђорђе Радиновић.

Први октобарски дан и Скупштина, били су почетак кампање за изборе следеће године и за Општински одбор, чија је жеља да дају пуну подршку Александру Вучићу, нагласио је председник ОО СНС Стара Пазова, Ђорђе Радиновић.