Вести

OPŠTINSKI ODBOR U PAZOVI SE PRIDRUŽUJE SABORCIMA IZ CELE SRBIJE U KAMPANjI

Parlamentarni izbori su raspisani za 17. decembar 2023. godine odlukom predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Od tog datuma teku sve radnje vezane za predizbornu kampanju najjače političke partije u Srbiji, Srpske napredne stranke. OO SNS Stara Pazova je najpre u rekordnom roku (za svega dva sata) prikupio neophodan broj glasova podrške za listu Aleksandar Vučić –Srbija ne sme da stane!

Redovno se održavaju sastanci kako opštinskog odbora, tako i mesnih odbora, planiraju se radnje i aktivnosti članova na terenu, sumiranje i proveravanje raspoloženja građana kada su sigurni glasovi u pitanju.

Terenski rad članova podrazumeva i obilazak građana, koji na svakim izborima daju bezrezervnu podršku SNS-u, prilikom čega im se uručuju prehrambeni paketi, a onim lošijeg materijalnog stanja i pomoć u ogrevu. Inicijativom predsednika OO SNS Stara Pazova, Đorđa Radinovića, do samih izbora, nastaviće se sa održavanjem redovnih sastanaka svih članova stranke, kako bi se pratila situacija i sprovodile sve unapred isplanirane aktivnosti na promociji stranke.