Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР У ПАЗОВИ СЕ ПРИДРУЖУЈЕ САБОРЦИМА ИЗ ЦЕЛЕ СРБИЈЕ У КАМПАЊИ

Парламентарни избори су расписани за 17. децембар 2023. године одлуком председника Републике Србије, Александра Вучића. Од тог датума теку све радње везане за предизборну кампању најјаче политичке партије у Србији, Српске напредне странке. ОО СНС Стара Пазова је најпре у рекордном року (за свега два сата) прикупио неопходан број гласова подршке за листу Александар Вучић –Србија не сме да стане!

Редовно се одржавају састанци како општинског одбора, тако и месних одбора, планирају се радње и активности чланова на терену, сумирање и проверавање расположења грађана када су сигурни гласови у питању.

Теренски рад чланова подразумева и обилазак грађана, који на сваким изборима дају безрезервну подршку СНС-у, приликом чега им се уручују прехрамбени пакети, а оним лошијег материјалног стања и помоћ у огреву. Иницијативом председника ОО СНС Стара Пазова, Ђорђа Радиновића, до самих избора, наставиће се са одржавањем редовних састанака свих чланова странке, како би се пратила ситуација и спроводиле све унапред испланиране активности на промоцији странке.