Вести

U STAROJ PAZOVI CELO RUKOVODSTVO ZAVETNIKA, NAKON NAPUŠTANjA STRANKE, PREDALO PRISTUPNICE ZA UČLANjENjE U SNS

Celokupno rukovodstvo Opštinskog odbora stranke Zavetnici, danas je u Staroj Pazovi pristupilo Srpskoj naprednoj stranci. Ovo je zvanično javnosti, ličnim obraćanjem putem medija, izneo Miroslav Nestorović, bivši član Izvršnog odbora i bivši predsednik staropazovačkog Opštinskog odbora ove stranke.

„U trenutku kada naša država trpi velike pritiske da se odrekne Kosova i Metohije, pokazalo se da samo jedan čovek, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, može i ume da se bori za interese naše otadžbine. Posmatrajući politiku koju on sprovodi mi, od danas bivši članovi Srpske stranke Zavetnici, shvatili smo da ne želimo da imamo učešća u onome sa čime se suštinski ne slažemo, zato smo danas ovde“, poručio je Miroslav Nestorović, koji se zajedno sa još 15 članova Opštinskog odbora ove stranke danas priključio Srpskoj naprednoj stranci u Opštinskom odboru u Staroj Pazovi.

„Kao i mnogo puta do sada, svedoci smo da se Srpskoj naprednoj stranci pridružuju mladi ljudi, tako i ovaj put naš sugrađanin Staropazovčanin Miroslav Nestorović, koji prepoznaje politiku Aleksandra Vučića, sa svojim saradnicima, dolazi da se uključi u rad našeg Opštinskog odbora. Nadamo se da ćemo lepo sarađivati, iznad svega u interesu građana opštine Stara Pazova, ali i interesa svih građana Republike Srbije, da ćemo kroz zajednički nastup svih političkih aktera u Srbiji, sada kada su presudna vremena za nađu otadžbinu, pomoći predsedniku Vučiću u pregovorima, da ne priznamo Kosovo i Metohiju nikada, i da ne dozvolimo da Kosovo i Metohija uđu u Ujedinjene nacije. To jeste politika Srpske napredne stranke, a ono što se može čuti na ulici, nije istina i nije tačno i mi koji smo, i u Srpskoj naprednoj stranci dugi niz godina, a isto tako i oni koji nam se ovako pridružuju, svi želimo da očuvamo vitalne i nacionalne interese Republike Srbije. Zato se radujem da mladi ljudi, poput ovih ovde prisutnih, svojim dolaskom, potvrđuju da ni medijski ni lični napadi na predsednika Vučića, ne mogu da obmanu javnost i preokrenu istinu, jer su oni mladi i prate sve medije, i jasno im je o čemu se radi. Što se tiče lokalne politike, naravno, mi ćemo se truditi da zajedničkim snagama poboljšamo sve kako bi omogućili bolji i kvaliteniji život građana opštine Stara Pazova“, poručio je predsednik OO SNS Stara Pazova Đorđe Radinović.

Kako je Nestorović najavio na konferenciji za medije, on i od ranije ima puno istomišljenika sa kojima je, kao član Izvršnog odbora bio redovno u kontaktu, te očekuje da će se u narednom periodu i druge njegove kolege opredeliti da, na ovakav način konkretno, podrže politiku predsednika Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za Srbiju.