Вести

У СТАРОЈ ПАЗОВИ ЦЕЛО РУКОВОДСТВО ЗАВЕТНИКА, НАКОН НАПУШТАЊА СТРАНКЕ, ПРЕДАЛО ПРИСТУПНИЦЕ ЗА УЧЛАЊЕЊЕ У СНС

Целокупно руководство Општинског одбора странке Заветници, данас је у Старој Пазови приступило Српској напредној странци. Ово је званично јавности, личним обраћањем путем медија, изнео Мирослав Несторовић, бивши члан Извршног одбора и бивши председник старопазовачког Општинског одбора ове странке.

„У тренутку када наша држава трпи велике притиске да се одрекне Косова и Метохије, показало се да само један човек, а то је председник Србије Александар Вучић, може и уме да се бори за интересе наше отаџбине. Посматрајући политику коју он спроводи ми, од данас бивши чланови Српске странке Заветници, схватили смо да не желимо да имамо учешћа у ономе са чиме се суштински не слажемо, зато смо данас овде“, поручио је Мирослав Несторовић, који се заједно са још 15 чланова Општинског одбора ове странке данас прикључио Српској напредној странци у Општинском одбору у Старој Пазови.

„Као и много пута до сада, сведоци смо да се Српској напредној странци придружују млади људи, тако и овај пут наш суграђанин Старопазовчанин Мирослав Несторовић, који препознаје политику Александра Вучића, са својим сарадницима, долази да се укључи у рад нашег Општинског одбора. Надамо се да ћемо лепо сарађивати, изнад свега у интересу грађана општине Стара Пазова, али и интереса свих грађана Републике Србије, да ћемо кроз заједнички наступ свих политичких актера у Србији, сада када су пресудна времена за нађу отаџбину, помоћи председнику Вучићу у преговорима, да не признамо Косово и Метохију никада, и да не дозволимо да Косово и Метохија уђу у Уједињене нације. То јесте политика Српске напредне странке, а оно што се може чути на улици, није истина и није тачно и ми који смо, и у Српској напредној странци дуги низ година, а исто тако и они који нам се овако придружују, сви желимо да очувамо виталне и националне интересе Републике Србије. Зато се радујем да млади људи, попут ових овде присутних, својим доласком, потврђују да ни медијски ни лични напади на председника Вучића, не могу да обману јавност и преокрену истину, јер су они млади и прате све медије, и јасно им је о чему се ради. Што се тиче локалне политике, наравно, ми ћемо се трудити да заједничким снагама побољшамо све како би омогућили бољи и квалитенији живот грађана општине Стара Пазова“, поручио је председник ОО СНС Стара Пазова Ђорђе Радиновић.

Како је Несторовић најавио на конференцији за медије, он и од раније има пуно истомишљеника са којима је, као члан Извршног одбора био редовно у контакту, те очекује да ће се у наредном периоду и друге његове колеге определити да, на овакав начин конкретно, подрже политику председника Александра Вучића у његовој борби за Србију.