Саопштења

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Oпштински одбор Српске напредне странке Стара Пазова сагледавајући укупну политичку сцену у Републици Србији, актуелна дешавања, као и све што је за нашу земљу и грађане Србије учињено и остварено за непуних 10 година, као једину и неоспорну личност на челу наше државе и након 2021. године види председника Александра Вучића.

Председник Вучић је показао да зна који је најбољи и најбржи пут за снажни економски развој наше земље, који води у стабилност, враћа Србији међународни углед, што спада у најважнија достигнућа у подизању интегритета једне државе.

Чврсто верујемо да ће због свега до сада постигнутог, а бољитак се види у свим областима живота у Републици Србији, садашњи председник Александар Вучић, препознати обавезу да својом кандидатуром настави уцртани пут за европску будућност Србије, за сигурну и безбрижну будућност генерација које стасавају. Поред тога, дела и резултати рада сведоче да је Александар Вучић једини председник Републике Србије, који је у последње две деценије имао храбрости да се ухвати у коштац са најкомплекснијим проблемима са којима се као држава и народ дуго суочавамо, а посебно можемо поменути борбу против најозлоглашенијих криминалних кланова, доводећи тиме у питање и своју личну безбедност, као и безбедност своје породице.

Србија у којој живимо 2021. године, више није понижена, одбачена и безначајна у међународном окружењу, већ поштована, уважена и препозната као поуздан партнер у великој европоској породици. Зато Србија не сме да стане на путу свог развоја и напретка.

Ми као Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови безрезервно дајемо своју подршку кандидатури председника Александра Вучића, са жељом да нас и даље предводи и својим примером мотивише да се одлучним радом, без страха, уздршке и калкулисања и ми наставимо да доприносимо у изградњи поштене, угледне и привредно снажне Србије.

Председник ОО СНС Стара Пазова
Ђорђе Радиновић