Саопштења

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Oпштински одбор Српске напредне странке Стара Пазова сагледавајући укупну политичку сцену у Републици Србији, актуелна дешавања, као и све што је за нашу земљу и грађане Србије учињено и остварено за непуних 10 година, као једину и неоспорну личност на челу наше државе и након 2021. године види председника Александра Вучића.

Конструктивна политика доводи нове чланове у Српску напредну странку у Старој Пазови

Један од најважнијих политичких манифеста Српске напредне странке је конструктивност у односима, који се граде ка свим другим учесницима у политичком животу земље или одређене локалне средине.

Апсолутна победа Српске напредне странке у Старој Пазови

Након обрађених резултата са свих 48 бирачких места у општини Стара Пазова Изборни штаб ОО Српске напредне странке објављује коначне резултате. Табелу са подацима преузмите са адресе: http://www.snsstarapazova.rs/dokumenta/rez2014.pdf

Прелиминарни резултати ванредних парламентарних избора из Изборног штаба ОО СНС Стара Пазова

Према подацима са 80% обрађених изборних јединица у старопазовачкој Општини Изборни штаб ОО СНС Стара Пазова саопштава да је од укупног броја уписаних бирача забележена излазност од 39,50% и да је од тога Српска напредна странка освојила 58,50% гласова.

Извештај Изборног штаба ОО СНС Стара Пазова у 18:00 часова

Према подацима са изборних јединица у старопазовачкој Општини Изборни штаб ОО СНС Стара Пазова саопштава да је до 18:00 часова на бирачка места од од укупно уписаних 55.687 бирача изашло 24.152 грађана што чини 43,37% бирачког тела.

Подаци о излазности у насељима Општине су следећи:

Формирање оперативних тимова

У оквиру припреме и реализације предизборних радњи као и преманентног праћења и анализе рада на терену, Изборни штаб ОО СНС-а одржао је седницу на којој су присуствовали сви чланови овог оперативног тела.