Вести

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА НА РАСПОЛАГАЊУ СВИМА БЕЗ РАЗЛИКЕ

Поред разговора са грађанима на штандовима странке, локално руководство Српске напредне странке у општини Стара Пазова грађане прима на разговор и у просторије странке у Старој Пазови, сваког петка од 10.00 до 12.00 часова.

ГРАЂАНИ НА ПРВОМ МЕСТУ

Годинама уназад Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови спроводи праксу редовне интеракције са грађанима из различитих структура друштва, најчешће кроз постављање штандова и инфо - пултова на битнијим догађајима и данима када је највећа фреквенција становника неког од места у општини.

НА ТРЕЋОЈ ИЗБОРНОЈ СКУПШТИНИ ОО СНС СТАРА ПАЗОВА ЗА ПРЕДСЕДНИКА РЕИЗАБРАН ЂОРЂЕ РАДИНОВИЋ

Јуче је у препуној Позоришној сали у Старој Пазови одржана, трећа по реду, изборна скупштина Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова. Како је Статутом Српске напредне странке и предвиђено, у претходном периоду су у свим месним одборима одржани избори, на којима је изабрано ново руководство и то: председници месних одбора, потпредседници, секретари и делегати за Изборну скупштну, којој је присуствовало 78 делегата.

У СТАРОЈ ПАЗОВИ ЦЕЛО РУКОВОДСТВО ЗАВЕТНИКА, НАКОН НАПУШТАЊА СТРАНКЕ, ПРЕДАЛО ПРИСТУПНИЦЕ ЗА УЧЛАЊЕЊЕ У СНС

Целокупно руководство Општинског одбора странке Заветници, данас је у Старој Пазови приступило Српској напредној странци. Ово је званично јавности, личним обраћањем путем медија, изнео Мирослав Несторовић, бивши члан Извршног одбора и бивши председник старопазовачког Општинског одбора ове странке.

МУШКАРЦИ ЗНАЈУ КОЛИКО ЖЕНЕ ВРЕДЕ - ЧЕСТИТКЕ И РУЖЕ ЗА ДАМЕ ПОВОДОМ 8. МАРТА

Поводом Међународног дана жена 8. марта и ове године сви Месни одбори Српске напредне странке у Општини Стара Пазова, за припаднице лепшег пола организовали су поделу пригодних поклона и цвећа у центрима насеља.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА БРИГУ О ЗДРАВЉУ ГРАЂАНА СТАВЉА НА ПРВО МЕСТО

Сав свој рад определити у службу грађана примарни је задатак и тежња Српске напредне странке, како на националном, тако и на локалном нивоу. Сваки контакт грађана са неком од интитуција, и услуга коју та институција врши у складу са надлежношћу, ствара коначан утисак подршке и помоћи грађанима у њиховим животним потребама и решавању проблема и питања са којима се сусрећу.

СНС У ПАЗОВИ У СЛУЖБИ ГРАЂАНА И ЊИХОВИХ ЖИВОТНИХ ПОТРЕБА

Општински одбор Српске напредне странке Стара Пазова, годинама уназад, редовно врши пријем грађана у просторијама странке у Старој Пазови сваког петка. Грађане прима и са њима, о њиховим проблемима, али и иницијативама и предлозима разговара, председник ОО СНС Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, у присуству својих сарадника. Неретко, пријеми се одржавају и у другим местима Општине према утврђеном распореду.

Сертификат потврдио Општини Стара Пазова повољно пословно окружење

Крајем октобра месеца Општина Стара Пазова је на свечаности одржаној у Дубровнику (Република Хрватска) добила Цертификат, којим се потврђује да је и овога пута испунила критеријуме Програма цертификације градова и општина са повољним пословним окружењем у југоисточној Европи.

Pages