Вести

МТУ УЛАЖЕ У ОПРЕМАЊЕ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ У СТАРОЈ ПАЗОВИ

За потребе немачке компаније „МТУ“, једног од највећих авио лидера у свету, у Техничкој школи у Старој Пазови ће, од следеће године, бити отворени нови образовни профили по дуалном моделу: бравар–заваривач и оператер машинске обраде.

ПОДСТИЦАЈИ НАМЕЊЕНИ РОДИТЕЉИМА, ОСНОВЦИМА, СРЕДЊОШКОЛЦИМА И СТУДЕНТИМА

Подстицаји намењени родитељима, основцима, средњошколцима и студентима су само део позитивних мера, које из своје стратегије у општини Стара Пазова, спроводи Српска напредна странка.

БРИГА О СТАМБЕНОМ ЗБРИЊАВАЊУ ПОРОДИЦА ИЗБЕГЛИЧКОГ СТАТУСА ЈЕДАН ОД ПРИОРИТЕТА СНС

Српска напредна странка у општини Стара Пазова у контитунитету настоји да, поред бриге о побољшању путне и укупне инфраструктуре, која утичу на квалитет живота грађана, што конкретније помогне грађанима који, не својом кривицом, нити заслугом живе у тежим околностима и условима.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У КОНТРОЛИ РАДОВА НА ДЕОНИЦИ БРЗЕ ПРУГЕ БЕОГРАД ЦЕНТАР – СТАРА ПАЗОВА

Председник Александар Вучић, који је јуче у Земуну обишао радове на будућој прузи на деоници Београд центар – Стара Пазова, рекао је да је од кинеских компанија добио обећање да ће пруга бити завршена до краја септембра и да ће моћи да се пусти у саобраћај до краја године.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА КОНСТИТУИСАЛА ВЛАСТ У ОПШТИНИ СТАРА ПАЗОВА, ЂОРЂЕ РАДИНОВИЋ НА ЧЕЛУ ОПШТИНЕ ТРЕЋИ ПУТ ЗАРЕДОМ

У скупштинској сали СО Стара Пазова у Старој Пазови 21.08. је, уз поштовање свих прописаних мера за даљу превенцију пандемије изазване вирусом COVID-19, одржана конститутивна седница Скупштине општине Стара Пазова.

Pages