Вести

СВЕ ВЕЋИ ПОДСТИЦАЈИ ЗА ПАЗОВАЧКЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ, МАЛА И МИКРО ПРЕДУЗЕЋА

Иницијативом председника Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова, Ђорђа Радиновића, износ који се до сада додељивао као бесповратна помоћ предузетницима путем Јавног конкурса за доделу бесповратних средстава за подстицај развоја предузетништва, микро и малих правних лица увећан је на шест милиона динара.

ОДАБРАНИ ДЕЛЕГАТИ ОО СНС СТАРА ПАЗОВА ЗА ПРЕДСТОЈЕЋИ КОНГРЕС НАЈВЕЋЕ СТРАНКЕ У СРБИЈИ

Избор делегата за Конгрес Српске напредне странке, који ће бити одржан од 21. до 24. октобра у Београду, био је једина тачка дневног реда Скупштине Општинског одбора СНС Стара Пазова одржане у петак, 01. октобра у Позоришној сали у Старој Пазови. Скупштина је почела интонирањем државне химне, а поред делегата, одазвао се и велики број чланова.

УЛАГАЊА У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ И ПОДРШКА РОДИТЕЉИМА КРОЗ КУПОВИНУ УЏБЕНИКА

Оно што је Српска напредна странка увела као новину при преузимању власти и управљања једном од привредно најразвијенијих општина у Србији, јесте појачана брига о условима образовања и о повећању наталитета. Један од корака ка томе био је планирање буџетских средстава за набавку бесплатних уџбеника за све ученике првих разреда.

ПОМОЋ ИЗБЕГЛИМ СУНАРОДНИЦИМА У ВИДУ ГРАЂЕВИНСКОГ МАТЕРИЈАЛА

Српска напредна странка је бригу о нашим сународницима и јачање братских веза са српским народом широм света увек сврставала међу најбитније ставке у оквиру свог програма и деловања. Иако је на територији Србије све мање лица која имају статус избеглица, одвајања за решавање стамбених проблема ових људи су континуирана.

ЖИВА, НЕРАСКИДИВА ВЕЗА СА НАШИМ НАРОДОМ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Једно од најважнијих начела политике Српске напредне странке од почетка активног рада на домаћој политичкој сцени, садржано је у константној бризи о нашој јужној покрајини, Косову и Метохији, у бризи и нераскидивој вези са тамошњим српским народом, који је упркос многим изазовима са којима се сусретао протеклих деценија, остајао на својим огњиштима.

ОДРЖАН САСТАНАК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СТАРА ПАЗОВА

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Старој Пазови, синоћ је одржан редовни састанак чланства са бројним актуелним темама, на којем су изгласане кадровске промене у циљу даљег унапређења рада Општинског али и Месних одбора.

ОБЕЋАНО - ИЗВРШЕНО: ЗА НЕПУНИХ 9 ГОДИНА ОД ПРЕУЗИМАЊА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ СВОЈИМ ЗАЛАГАЊЕМ СНС ДВА ПУТА УВЕЋАЛА БРОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОПШТИНИ СТАРА ПАЗОВА

Јуче је у новоформираној индустријској зони у општини Стара Пазова, у којој већ послује низ реномираних европских компанија, започела реализација, за пазовачку привреду веома битне инвестиције, изградња фабрике немачке компаније MTU Maintenance Serbia за поправку и производњу делова за авионске моторе.

НОВЕ КОМПАНИЈЕ – ИНВЕСТИТОРИ У ПАЗОВИ

Није новост да се општина Стара Пазова, захваљујући бројним повољним факторима, који су резултат рада локалне самоуправе и квалитетне сарадње са државним и покрајинским ресором, позиционирала високо на инвестиционој мапи великих европских и светских компанија.

Pages