НА ЧЕМУ ЋЕ СЕ ЗАУСТАВИТИ НАСИЉЕ ОРГАНИЗАТОРА СКУПА "СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА"?

Замена теза и злоупотреба трагичних догађаја у корист освајања јефтиних политичких поена још једном су се тзв. опозицији показали јаловим покушајем да сатанизују личност, труд и рад председника Србије Александра Вучића. Када немају аргументе посежу за насиљем, па се нормалном цивилизованом човеку намеће питање чему служе скупови где се говори против насиља, а истовремено на линч и насиље позива, било вербално, у писаној форми или бешењем лутака са ликом председника Вучића, који им је стална мета и дежурни кривац?

Преостаје нам једино да подигнемо свој глас, да у своје лично име као грађани Србије и део пристојне већине, али и у име Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова осудимо и овај, као и све претходеће инциденте, које опозиција фабрикује из прикривених, али веома познатих разлога. Најновији инцидент на такозваном скупу „Србија против насиља“, се десио у суботу, 03. јуна, када је скандалозним перформансом, обешена лутка са ликом нашег председника Александра Вучића.

Српска напредна странка се бори против насиља на достојанствен начин, спровођењем конкретних, законом предвиђених мера, а не као што то чини део опозиције, кукавички, безобзирно користећи сваку прилику за постизање политичких циљева, без икаквих конкретних предлога. Овакав силеџијски принцип не пролази у цивилизованим друштвима, јавност Србије зна и разуме шта су њихове прљаве намере!

Да ли је то начин да, преко насиља уз позив на линч председника државе, дођу до власти? Да ли је то порука коју шаљу деци Србије да су сигурна и да се они залажу за Србију без насиља, вешајући председника државе? Обмањујући народ да су они ти који имају решење за све, а њихових конкретних предлога нема ни у најави.

Грађани Србије и Старе Пазове никада неће прећутати ничије позиве на мржњу и насиље, нити верују у позиве на ненасиље говорницима протеста, који су сопственим примером показали да им је насиље једина опција.

„Насиље рађа ново насиље“, због тога ми из ОО СНС Стара Пазова, на челу са председником Радиновићем пружамо пуну подршку председнику Вучићу у даљој борби за стабилну, јаку и сигурну државу!

Живео председник Вучић! Живела Србија!