Прелиминарни резултати ванредних парламентарних избора из Изборног штаба ОО СНС Стара Пазова

Према подацима са 80% обрађених изборних јединица у старопазовачкој Општини Изборни штаб ОО СНС Стара Пазова саопштава да је од укупног броја уписаних бирача забележена излазност од 39,50% и да је од тога Српска напредна странка освојила 58,50% гласова.

Другопласирана изборна листа је листа СПС-а са 10,30%, затим НДС са 8,20%, а испод цензуса се налазе ДС са 4,37%, Двери 4,23%, ДСС са 3,84% и СРС са 3,56% гласова.

„У историји вишестраначја у Србији ово су незабележни резултати високог рејтинга једне политичке странке којој су грађани дали поверење. Овим резултатима сигуран је и освојен посланички мандат Љибушке Лакатош коју је СНС Стара Пазова кандидовала за републички парламент и ја јој искрено честитам на томе“, истакао је на конференцији за медије, поводом прелиминарних резултата, Ђорђе Радиновић, председник ОО СНС Стара Пазова.

ОО СНС Стара Пазова се захваљује свим бирачима који су својим гласом подржали и показали да је програм и политика Српске напредне странке и њеног председника Александра Вучића будућност у коју верују.