Вести

Дружење за преко хиљаду чланова ОО СНС Стара Пазова и симпатизера СНС-а

И поред својих редовних активности на терену у оквиру бриге о граћанима и њиховим потребама, решавању дугогодишњих проблема од значаја за бољи свакодневни живот становништва, руководство и чланство ОО СНС Стара Пазова не запоставља унутрашњи страначки живот, организујући повремена дружења и сусрете, у циљу разговора, размене идеја и мишљења у једној мање формалној атосфери од уобичајене радне.

Такав је и сусрет на спортском комплексу базена, који се налази између Старе и Нове Пазове, где се у петак, 28. јула упркос сезони годишњих одмора, у организацији ОО СНС Стара Пазова, окупило више од хиљаду чланова и симпатизера Српске напредне странке. Meђу присутнима били су и гости, високи функционери Српске напредне странке из других општинских и градских одбора из окружења.

„Сматрам да је ово важан вид неговања квалитетног односа унутар чланства Српске напредне странке, међу људима, који предано раде и залажу се да што ефикасније изађемо у сусрет потребама грађана. Сваки наш представник у својој улици или окружењу где живи, има велику улогу у добром и реалном сагледавању ситуација у којима се налазе наши мештани. На овоме базирамо добар део планирања приоритета у изградњи инфраструктуре, али и сваког другог пројекта или инвестиције коју спроводимо за бољу и лепшу општину Стара Пазова. Ми смо дужни да овај посао, за који смо добили велико поверење грађана, радимо што ефикасније, а добар и здрав страначки организам игра велику улогу у свему томе“, нагласио је Ђорђе Радиновић, председник ОО СНС Стара Пазова, поводом овог летњег окупљања чланства Општинског одбора.