Вести

Мировић: Стара Пазова изнад просека

Потпредседник СНС Игор Мировић изјавио је да су Стара Пазова и Белегиш добри примери како се домаћинским радом, плановима, стручним приступом, могу равномерно развијати и општинска седишта и сва насељена места у једној општини.

Мировић је, приликом посете тим местима нагласио да је Стара Пазова изнад просека у Војводини, у којој, како је рекао, "на жалост, због 16-годишње политике ДС" има више од 24 општине, које су испод просека републике.

"То је нешто што желимо да мењамо. То неће више бити могуће, јер, акцијом, знањем, енергијом, успећемо да и те општине изведемо на ниво који данас има Стара Пазова", рекао је Мировић.

Подвлачи да се све ради да би у таква места дошао неко да инвестира, запосли људе и то је крајњи циљ и он верује да ће СНС у томе бити успешна и да ће наставити са реализацијом тог циља и након избора 24. априла.

Мировић истиче да ће се много тога радити када је реч о развоју агробизниса, те да има планове за повећање степена обрадивих површина под системима за наводњавање, као и да ће се наставити да се снажно помаже развој локалних самоуправа, посебно у свих 45 војвођанских локалних самоуправа и то највише у делу развијања инфраструктуре.

"СНС ће прионути на посао након 24. априла у свим селима, општинама у Војводини, заједничким снагама, спремним плановима самих општина, али и финансијским средствима покрајине и републике успећемо да у свим општинама достигнемо степен развоја какав данас има Стара Пазова", рекао је Мировић, који је уверен да ће његова странка остварити убедљиву изборну победу на свим нивоима.

Председник општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић нагласио је да је пре шест месеци постављен камен темељац за вртић у Белегишу, који је 20. јануара пуштен у рад.

"Дакле, шест месеци је било потребно да изградимо вртић и радујем се заиста да локална самоуправа и општина Стара Пазова све оно што смо обећали грађанима, то смо и урадили", рекао је Радиновић.

Додаје да је "дошло време да се грађанима реално обећава", те да је тако и рађено и да због тога очекује велику подршку грађана на изборима, јер, како је истакао, "увек смо били реални и коректни и шта смо обећали, то смо и урадили".