Вести

ОДРЖАН САСТАНАК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СТАРА ПАЗОВА

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Старој Пазови, синоћ је одржан редовни састанак чланства са бројним актуелним темама, на којем су изгласане кадровске промене у циљу даљег унапређења рада Општинског али и Месних одбора.

За нове потпредседнике ОО СНС Стара Пазова, изгласани су: Милан Беара, Наташа Ерор Мићић, Маја Грбић и Михал Хриц. За новог техничког секретара постављен је Велибор Катић, а за заменика Живојин Гаврић. Како би и даље наставили са успешним радом и промоцијом странке на најбољи начин, до кадровских промена дошло је и у појединим Месним одборима у Старој и у Новој Пазови.

Поред гласања за поменуте измене, чланови Општинског одбора искористили су прилику и на састанку разговарали о другим релевантним, текућим питањима унутар одбора и актуелним темама које се тичу активности чланова, њихових акција око уређења насеља и ангажмана у контактима са грађанима.

На крају састанка, председник ОО СНС Стара Пазова, Ђорђе Радиновић честитао је свим члановима постигнуте успехе и пожелео да и даље наставе са успешним радом унутар одбора.