Вести

ОО СНС Стара Пазова прва предала потписе подршке за Изборну листу Општинској изборној комисији, носилац листе председник ОО СНС Стара Пазова Ђорђе Радиновић

Уторак, 8. март 2016 - Неколико сати након што је председница Парламента републике Србије Маја Гојковић расписала локалне Изборе за 24. април, Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови, са својим коалиционим партнерима, први је Општинској изборној комисији предао Изборну листу под називом:

„Србија побеђује – Александар Вучић“.

Носилац Изборне листе је председник Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова - Ђорђе Радиновић.

„Ово је био један велики посао и свим активистима и свим грађанима, који су својим потписима дали подршку изборној листи Српске напредне странке у Општини Стара Пазова најсрдачније се захваљујем. Успели смо за свега неколико сати да сакупимо толико потписа, што јасно указује на снажну подршку овој коалицији и овој листи. Очекујемо велику и убедљиву победу, а све о нашим даљим плановима и даљем раду представићемо нашим грађанима у предстојећој кампањи. Настојаћемо да пружимо грађанима квалитетне и добре резултате, мислим да ћемо за добробит грађана само још више и боље радити у наредном периоду, зато позивамо све грађане да у недељу, 24. априла изађу на гласање и дају нам свој глас подршке“, поручио је Ђорђе Радиновић приликом предавања прикупљених потписа општинској Изборној комисији.

Сви инфраструктурни и грађевински радови из области инвестиција, које су до сада спроведене или оне које су у току и које ће ускоро бити завршене, показују да је Српска напредна странка и њено руководство у старопазовачкој Општини, од последњих избора у јуну 2012. године вољом народа, одговорно води локалну самоуправу, и о томе сведоче бројне инвестиције, нова радна места у троцифреном броју, квалитетнија инфраструктура у скоро свим областима живота у свим местима општине Стара Пазова.

Видео прилог из продукције РТВ Стара Пазова www.rtvstarapazova.rs