Вести

ОО СНС СТАРА ПАЗОВА СНАЖНО СТАЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Општински одбор Српске напредне странке Стара Пазова стаје уз председника Србије, Александра Вучића, пружајући му безрезервну подршку у борби за очување интегритета његове породице, а све због лажних оптужби о његовој породици, које овај пут стижу из јужне српске покрајине.

Како му политички нису дорасли, политичари, самозвани функционери измишљене државе Косово, желећи да му науде, блате име његовог сина, Данила, потпирујући на тај начин још више и овако затегнуту ситуацију на Косову и Метохији. Како би сакрили од светске јавности чињеницу да и даље крше члан 9. Бриселског споразума, који је обавезјујући, гомилајући наоружање и војне снаге на север покрајине.

Општински одбор Српске напредне странке Стара Пазова стаје уз председника Србије, Александра Вучића, пружајући му безрезервну подршку у борби за очување интегритета његове породице, а све због лажних оптужби о његовој породици, које овај пут стижу из јужне српске покрајине. Како му политички нису дорасли, политичари, самозвани функционери измишљене државе Косово, желећи да му науде, блате име његовог сина, Данила, потпирујући на тај начин још више и овако затегнуту ситуацију на Косову и Метохији. Како би сакрили од светске јавности чињеницу да и даље крше члан 9. Бриселског споразума, који је обавезјујући, гомилајући наоружање и војне снаге на север покрајине.

Аљбин Курти измишља сценарије, али на најнечовечнији начин, компромитујући српску децу. Неспорно је да политика, коју води Курти јесте политика насиља, претњи и застрашивања и ми чланови ОО СНС Стара Пазова, на челу са председником нашег одбора, Ђорђем Радиновићем стајемо чврсто уз нашег председника да истраје у овим изазовима и да настави са својом одлучном политиком усмереној на побољшању живота свих народа на Косову и Метохији, јер наша странка је увек била и остаје посвећена развоју Србије, миру и сарадњи са суседима!

Председниче, твој народ је уз тебе у свим искушењима са којима се бориш!

Живела Србија!