Вести

Потпредседница СНС Марија Обрадовић у посети ОО СНС Стара Пазова

Потпредседница Српске напредне странке Марија Обрадовић, посетила је 7. октобра Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови, заједно са Дамиром Зобеницом потпредседником Извршног одбора Српске напредне странке. Овом приликом, уваженим гостима, кроз презентацију је приказано какво је било затечено стање након победе на изборима 2012. године, затим кроз шта је све прошао, шта је урадио и какав је детаљан план будућих активности и пројеката, које за потребе свих грађана спроводи ОО СНС у општини Стара Пазова.

Потпредседници СНС-а у наредна два месеца обилазе све општинске и градске одборе странке, са циљем да се изврши пажљива анализа рада и досадашњих резултата укупно 45 одбора у Војводини, међу којима и Општински одбор Стара Пазова.

Потпредседница Марија Обрадовић је у свом обраћању чланству истакла да је за сада утисак са терена изузетно позитиван, и то не само када је у питању страначка инфраструктура, већ и озбиљност, посвећеност и одговорност људи који воде одборе. О челним људима који воде старопазовачки Општински одбор изнела је речи хвале и истакла да овај Одбор, са досадашњим резултатима и по својој организованости, може да послужи као пример другима.

Потпредседник извршног одбора СНС-а Дамир Зобеница, који је такође задужен за бригу о функционисању одбора у Војводини, истиче да често ОО Стара Пазова узима као један од одбора на које би други требали да се угледају, да је обавеза свих одбора да доносе најбоље резултате за бољи живот грађана, као и да велико поверење имају у председника овог општинског одбора Ђорђа Радиновића.

Ово је била и прилика да се чланство, из прве руке информише, о даљој стратегији странке, као и ставовима о новим све сложенијим актуелним кретањима на политичкој сцени Србије, о значају доброг и квалитетног рада који зависи од доприноса сваког појединаца, члана Српске напредне странке.