Вести

ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ДАО ПОТПИС ЗА ЛИСТУ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ У АП ВОЈВОДИНИ

Својим потписом, у просторијама Општинског одбора Срспске напредне странке Стара Пазова председник Српске напредне странке Милош Вучевић, подржао је листу за парламентарне изборе у АП Војводини под називом: „Александар Вучић – Војводина не сме да стане“.

“Из Старе Пазове крећемо у кампању за покрајинску Скупштину тј. за изборе АП Војводине. Апсолутно сам сигуран да листа коју кандидујемо, која носи назив Александар Вучић- Војводина не сме да стане, иако је многи потцењују, иако нас многи приказују као аутсајдере биће победничка листа. То је листа која гарантује сигуран и равномеран развој целе Војводине, неотуђивог дела Републике Србије. Листа која гарантује добар програм, листа која кандидује одличне људе, ова листа је вера у сигурнију будућност за овај део Србије, за нашу Војводину. Мислим да смо постигли заиста добре резултате пре 4, односно 8 година, а оно што грађане највише интересује је шта ми нудимо у наредном периоду, а то је даље снажење економије, очување културне баштине Војводине, очување свих наших разноликости, то није мана већ врлина и ми смо заиста поносни на све народе који живе на овом простору Србије односно Војводине и то је далеко укорењено међу грађане и нешто што нико не може да отргне и да угрози” рекао је Министар Вучевић.

Приликом ове посете Општинском одбору у Старој Пазови председник Вучевић је нагласио своје велико задовољство што је дошао у Стару Пазову код својих пријатеља, а након топлих речи и добродошлице председника Општинског одбора Ђорђа Радиновића, подсетио је да се, из овог места у Срему, увек кретало у добре приче са добрим резултатима и победом за Србију, која ни овог пута неће стати са свог чврсто трасираног пута напретка.