Вести

Састанку Општинског одбора СНС Стара Пазова присуствовао Зоран Бабић, републички посланик и шеф посланичке групе СНС

Стара Пазова и Општински одбор СНС Стара Пазова вечерас су имали посебну привилегију да буду домаћин господину Зорану Бабићу, посланику у Скупштини Републике Србије и шефу посланичке групе Српске напредне странке.

Састанак Општинског одбора старопазовачких напредњака се одвијао по редовном програму у оквиру страначких интерних активности, а посета и разговор, који су уприличени су од великог значаја, пре свега у смислу подршке ка остварењу програма странке и велике одговорности које је локално руководство странке преузело не себе.

Чланство је овом приликом имало и част да се лично упозна са радом странке у Парламенту, шансу да добије важна упуства за даљи рад, особито у правцу ка постизању још веће ефикасности иницираних и будућих капиталних пројеката и још квалитеније бриге о грађанима, што је иначе посебан фокус председника Општинског одбора СНС Стара Пазова Ђорђа Радиновића и свих његових најближих сарадника.

Састанак је обухватио и резимирање досадашњих кључних резултата, као и планове за даље активности у важном и свакако одлучујећем периоду који предстоји.