Вести

Српској напредној странци у Старој Пазови, у једном дану, приступило 150 нових чланова

Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови данас је, у виду нових захтева за приступање чланству странке, добио значајно појачање. Приступнице за нове људе у редовима странке је, у име Удружења ратних војних инвалида општине Стара Пазова (УРВИ), у руке Ђорђа Радиновића, председника ОО СНС Стара Пазова, предао представник овог удружења Миле Kозлица.

Приликом уручења приступница, истакнуто је да је ово Удружење, протеклих година увек активно учествовало у подршци странци, како у раду тако и током предизборних активности, као и да ће у старопазовачкој Општини, у скоријем периоду, бар још толико њихових чланова, такође приступити Српској напредној странци.

Говорећи о борби председника Републике Србије Александра Вучића, коју годинама уназад предано води за будућност наше земље, председник ОО СНС Ђорђе Радиновић је истакао да је и ових 150 грађана, који желе да својим активним укључивањем допринесу раду странке, јасан знак да грађани Србије препознају евидентне резултате рада председника Вучића.

„Пример пожртвованости у раду, који је свима нама у Српској напредној странци дао председник Вучић је снажан мотив да увек радимо више и боље, за добробит грађана и њихову будућност. Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови, и данас као и пре десет година, у континуитету свакодневно добија ново чланство, који су увек нова снага, нова енергија и освежење, за успешан рад и жељене резултате, што се у коначном смислу, огледа у бољем квалитету живота свих житеља старопазовачке Општине“, закључио је, између осталог, председник Радиновић.

На конференцији се обратио Никола Kорица, књижевник и председник скупштине УРВИ који је апострофирао добру досадашњу сарадњу са руководством општине у решавању проблема инвалида и да су из тог разлога чак и аполитични чланови изразили жељу да се придруже странци.

На завршетку конференције за медије, председник Радиновић је најавио да ће се, у складу са стратешким планом странке, у наредном периоду наставити активности на додатном подмлађивању и омасовљењу чланства.