Вести

У ОО СНС Стара Пазова у складу са епидемијским мерама обележена Крсна слава Св. Петка

У ОО СНС Стара Пазова у складу са епидемијским мерама обележена Крсна слава Св. Петка

Уторак, 27. октобар 2020 - Као што традиција и верски обичај налаже, данас је у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова обележена Св. Петка - Крсна слава Српске напредне странке.

У складу са поштовањем мера везаних за епидемију вируса COVID-19, руководство и мањи број чланова Општинског одбора него што је то уобичајено, присуствовало је свечаном чину сечења славског колача, које је извршио надлежни свештеник, старешина старопазовачког храма Св. пророка Илије, протојереј Срђан Ђурђевић.

Ђорђе Радиновић, председник ОО СНС Стара Пазова је због спречености изостао са свечаног чина, а присутном чланству се са речима добродошлице и захалности, у његово име, обратио секретар Општинског одбора СНС Стара Пазова и посланик у Скупштини АП Војводине Милан Беара.

Преневши свим присутнима личне поздраве председника Општинског одбора Ђорђа Радиновића, секретар ОО Милан Беара је пожелео да се у овом Општинском одбору Св. Петка још много година прославља у топлој и свечарској атмосфери, са надом да ће се убрзо окончати и епидемија, која је ове године велики изазов укупном становништву наше земље, али и целом свету.

У оквиру чина ломљења славског колача, део колача преузео је, домаћин Крсне славе за следећу годину, Војо Радановић из Нове Пазове.