Вести

УВЕК ДОСТУПНИ ГРАЂАНИМА, СИМПАТИЗЕРИМА И ЧЛАНСТВУ СТРАНКЕ - Пријеми и разговори са грађанима

Познато је да Општински одбор Српске напредне странке у општини Стара Пазова, годинама уназад спроводи праксу разговора и пријема за грађане, симпатизере странке и чланство, који на тај начин добијају прилику да, у циљу подршке и помоћи, изнесу руководству своје проблеме и животне ситуације са којима се суочавају.

Сав посао који је Српска напредна странка преузела на себе у старопазовачкој Општини, нарочито од 2012. године, утемељен је на залагању за стварање бољих услова за живот грађана. У том смислу, поред бројних инвестиција, инфраструктурних пројеката по свим местима, улагања у развој спорта, културе, унапређење услова за школство и здравство, привреде, и сваки други битан сегмент живота и олакшавања свакодневних потреба, Српска напредна странка брине и о личним потребама грађана.

Са овим мотивом у просторијама ОО СНС Стара Пазова у Старој Пазови, заказују се и једном недељно одржавају пријеми и састанци са грађанима где се руководство упознаје са различитим изазовима које свакодневно оптерећују грађане.

У просеку од 10 до 15 грађана или породица у току једне недеље имају могућност да дођу на пријем, који се претходно закаже, а потом следи, разматрање проблема и решавање истог. Пошто постоји велико интересовање грађана за овај вид помоћи, а један од императива у раду Српске напредне странке је да, све активности буду усмерене искључиво за потребе грађана, од сада ће се и путем позива на контакт телефон омогућити директно заказивање пријема код председника ОО СНС Стара Пазова Ђорђа Радиновића и његових најближих сарадника.

Контакт телефон је 065/302 3000.