Вести

ВИ СТЕ НАША СНАГА

У организацији ОО СНС Стара Пазова данас је одржана предизборна трибина под слоганом: ”Ви сте наша снага”. Пред препуном позоришном салом коју су до последњег места испунили грађани, сипматизери и активисти Српске напредне странке, скуп је отпочео интонирањем химне државе Србије: ”Боже правде”. Након тога приказан је <a href="http://tinyurl.com/ngztv25" target="_blank">кратак филм</a> о резултатима које је Српска напредна станка постигла у последњих 18 месеци, како на републичком, тако и на локалном нивоу.

Затим се присутнима представила кандидат за народног посланика ОО СНС-а у Народној скупштини Републике Србије госпођа Љибушка Лакатош. Обративши се скупу обећала је да ће уколико буде изабрана за народног посланика заступати свом снагом интересе свих грађана Старе Пазове и политику Српске напредне странке како на локалном тако и на републичком нивоу.<br> Директор Дирекције Недељко Ковачевић, у свом излагању информисао је присутне о свим пројектима који су урађени у Општини Стара Пазова од када је СНС преузела власт са председником Ђорђем Радиновићем на челу. Посебно се осврнуо на досадашњу остварену сарадњу са републичким органима управе уз чију подршку је омогућена припрема и реализација великих инфраструктуралних пројеката у Општини Стара Пазова који нису покретани неколико деценија иако је из дана у дан потреба за њиховом реализацијом била све већа.

Председник Општине и лидер СНС Старе Пазове господин Ђорђе Радиновић, се најпре захвалио свим присутнима као и својим сарадницима који су заједно са њим тимским радом и енергијом подигли лествицу свог политичком манифеста на још виши ниво који ће бити у интересу грађана Старе Пазове. Посебно је нагласио да је од велике важности да грађани изађу на изборе 16. марта и својим гласом подрже политички програм Српске напредне странке и на тај начин омогуће брже споровођење започетих реформи, које ће Србију снажно повући ка просперитету и бољем животном стандарду свих њених грађана.