OO СНС Стара Пазова прва ОИК-у предала Изборну листу за изборе, 8. март 2016

ОО СНС Стара Пазова прва предала потписе подршке за Изборну листу Општинској изборној комисији, носилац листе председник ОО СНС Стара Пазова Ђорђе Радиновић

Уторак, 8. март 2016 - Неколико сати након што је председница Парламента републике Србије Маја Гојковић расписала локалне Изборе за 24. април, Општински одбор Српске напредне странке у Старој Пазови, са својим коалиционим партнерима, први је Општинској изборној комисији предао Изборну листу под називом:

„Србија побеђује – Александар Вучић“.

Носилац Изборне листе је председник Општинског одбора Српске напредне странке Стара Пазова - Ђорђе Радиновић.

„Ово је био један велики посао и свим активистима и свим грађанима, који су својим потписима дали подршку изборној листи Српске напредне странке у Општини Стара Пазова најсрдачније се захваљујем. Успели смо за свега неколико сати да сакупимо толико потписа, што јасно указује на снажну подршку овој коалицији и овој листи. Очекујемо велику и убедљиву победу, а све о нашим даљим плановима и даљем раду представићемо нашим грађанима у предстојећој кампањи. Настојаћемо да пружимо грађанима квалитетне и добре резултате, мислим да ћемо за добробит грађана само још више и боље радити у наредном периоду, зато позивамо све грађане да у недељу, 24. априла изађу на гласање и дају нам свој глас подршке“, поручио је Ђорђе Радиновић приликом предавања прикупљених потписа општинској Изборној комисији.

Сви инфраструктурни и грађевински радови из области инвестиција, које су до сада спроведене или оне које су у току и које ће ускоро бити завршене, показују да је Српска напредна странка и њено руководство у старопазовачкој Општини, од последњих избора у јуну 2012. године вољом народа, одговорно води локалну самоуправу, и о томе сведоче бројне инвестиције, нова радна места у троцифреном броју, квалитетнија инфраструктура у скоро свим областима живота у свим местима општине Стара Пазова.

Видео прилог из продукције РТВ Стара Пазова www.rtvstarapazova.rs