Вести

"СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА" НАСИЉЕМ ПРОТИВ ВОЉЕ ГРАЂАНА

Насилничке сцене око зграде Скупштине Града Београда, обележиле су протекло недељно поподне и вече, што је најновији чин хулиганских снага поражених на изборима 17. децембра. Уместо да пристојно демократски прихвате пораз и поруку грађана да немају подршку да врше власт нигде у Србији, а ни у главном граду Србије, декларисани „борци против насиља“ показују колико им је насиље сродно, а воља народа небитна, те на хулигански и рушилачки начин желе да заседну у фотеље, како би вратили Србију у 2012. годину.

Уништавање имовине свих грађана Републике Србије и покушај упада у Скупштину Града Београда, демолирање улазних врата и ломљење прозора државном заставом, каменицама, нарочито физички напади на полицајце на дужности, показује њихово право лице. Јавни позив на „освајање“ институција упадом на силу... Све ово што су на делу показали нас наводи на велико питање, да ли ти људи знају шта је демократија или избори у демократској атмосфери...?

Грађани Србије су листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на протеклим изборима дали 1,8 милиона гласова, чиме је остварена убедљива победа. Шта за право даје насилницима да се овако дивљачки понашају, када су вољом грађана освојили два пута мање гласова! 46,71 одсто подршке јасна је порука коме грађани верују! Поражени би сада силом и уништавањем да сеју страх, немире, нестабилност, да узнемиравају грађане пред празнике. Не заборавимо да ово насиље будно посматра цео демократски свет. Чији је то интерес осим непријатеља Србије, можда је то интерес њиховог коалиционог партнера Аљбина Куртија и разних антисрпских лобиста. Државне институције морају зауставити и, у складу са законом, казнити насилнике!

Зато ми, као Општински одбор Српске напредне странке из Старе Пазове, а најпре као грађани Србије, на челу са председником ОО СНС Стара Пазова Ђорђем Радиновићем, апелујемо на државне органе да приведу правди све учеснике насилничких скупова у Београду, као и неодговорне појединце, који желе да оспоре изборну вољу грађана Србије. Србија је одабрала да иде напред и изборна воља ће бити одбрањена!