Вести

УЛАГАЊА У ОБРАЗОВАЊЕ ДЕЦЕ И ПОДРШКА РОДИТЕЉИМА КРОЗ КУПОВИНУ УЏБЕНИКА

Оно што је Српска напредна странка увела као новину при преузимању власти и управљања једном од привредно најразвијенијих општина у Србији, јесте појачана брига о условима образовања и о повећању наталитета. Један од корака ка томе био је планирање буџетских средстава за набавку бесплатних уџбеника за све ученике првих разреда.

Како би на неки начин помогла оптерећен кућни буџет родитељима који ове године уписују децу у основну школу, прве радне недеље нове школске године, 615 ученика првих разреда, који су ове године уписани у неку од девет основних школа на територији општине, добили су школске књиге и прибор. Председник Општинског одбора СНС Стара Пазова, Ђорђе Радиновић, срећан почетак школовања пожелео је ученицима првих разреда у основним школама у Старим Бановцима и Белегишу, при чему им је поделио бесплатне уџбенике и прибор.

„Успешне општине нема без наталитета, у успешној општини нису празне школске клупе, зато ћемо ми и даље помагати и обезбеђивати бесплатне уџбенике и неопходан прибор за ученике првих разреда. Ви сте наша будућност и у вас вреди улагати. Ја вам желим да вам школовање прође у најлепшем сећању, да будете успешни и у школи и у животу“, гласи честитка председника Радиновића ђацима првацима.

Поред првог човека старопазовачког одбора СНС-а, срећан почетак школовања и успех у даљем образовању, уз пригодно дружење са првацима и њиховим учитељима, пожелели су и други локални функционери ОО СНС Стара Пазова.